Festen är över..


Fotbolls vm är över och alla intryck efter en hektisk månad har hunnit sjunka in samt vi har vilat ut!

Extra kul efter alla domedags profetior är det att så här i efterhand sammanfatta vilken SUCCE det var!?!
Vilken folkfest! vilken glädje! Vilken sammanhållning!
Även vi som inte är fotbollsfanatiker hade otroligt kul!
Roligast var att se den totala uppslutningen och förbrödringen inte bara mellan raserna utan oxå över olika religioner samt åldrar! Även om man inte var genuint intresserad så var man ute på gatorna för folkfestens skull!
Logistiken fungerade oväntat smärtfritt! (bortsett från Durbans flygskandal förstås..)
Den stora frågan som gällde kriminaliteten visade sig obefogad!!
OK rättvisan har väl aldrig varit så snabb & välsmord men extra roligt att de inte hade alls mycket att göra! De stora tv teamen tex som kom väl förberedda med massa väktare skämdes mest på slutet att gå omkring med sina väktare!
Personligen hade jag fullt schå att hinna med matcherna alls men såg 3 matcher på CTs nybyggda stadion, väldigt tjusig fast roligast var stämningen innan samt på ”fanwalken” som ledde dit! Såg matcher på storbilds TV både på Fifas Fanpark samt olika sports barer men oxå ute i Crossroads kåkstad! Fantastisk stämning överallt!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *