Lugnet innan stormen..


Efter en hektisk säsong med otroligt många & trevliga övernattande gäster samt knappt 400 gäster på guidefirman. Vilket får anses som helt OK med tanke på ekonomiska läget samt rådande influensa, som helt klart dämpade resandet,  har vi nu en liten mellan period då Guesthouse och guidandet kommer att ha legat nere under en dryg  månad innan det är dags för fotbolls-VM!
Det ligger en spänning och uppbyggd förväntan över landet och i hela Kapstaden så byggs o fejjas det överallt! Villa Cape Adventures är inget undantag, vi bygger till med ett extra rum med direkt tillgång till polen.  Samt håller oxå på med ljudisolering då jag har varit på en mekanisk verkstad några dagar nu för att tillverka en gipsskive hiss, den första i Afrika antagligen!!
Kickoff inom 23 dagar, lugnet innan stormen!!
/Kenneth

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *