Guesthouset stängt o vi glassar i snön! 1


Efter ännu en trevlig  säsong med fullt drag i galoscherna har vi nu alltså stängt. Bokningarna kom llite senare än vanligt men trots det blev det en väldigt fullbokad säsong.. Den 12 april checkade sista gästerna ut och på kvällen den 13e gick flyget norrut..

från Beachen till snögrop på 5 dagar

Lite oväntat att mötas av massa snö i Sthlm i mitten av april!? Men väl i Jämtland där långkalsongerna o skidorna väntade vare desto trevligare!!
Vi öppnar Villan igen den första oktober, väl mött då!


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

One thought on “Guesthouset stängt o vi glassar i snön!

  • Marivic

    Hej och Tack ff6r he4lsning fre5n er i kve4ll pe5 10-e5rs jubileet i kyakrn. He4rliga bilder och en spe4nnande resa som vi fe5r ff6lja pe5 er blogg.Ha det gott pe5 semester med familjen.Kram Familjen Wahlund