God Fortsättning!


Första Julen som en liten familj blev riktigt lyckad! Extra trevligt med besök av 2 kompisar hemifrån.
Dagen började med lite duggregn och knappa +20, perfekt väder för att elda i öppna spisen!
Vilket både bidrar till stämningen samt håller Leah sysselsatt hur länge som helst! Även om det såg varmt ut att sitta där med tjocka tomteluvan på..
Efter lite intag av lussebullar och jordgubbar så var damerna less på det mulna vädret och ville sola och shoppa, så då åkte vi en sväng till Kalkbay. Väl där sken solen från en nästan klarblå! Medans damerna ivrigt skyndade för att shoppa valde Leah att hänga m grabbarna ner till hamnen. Där kollade vi in fiskarnas kommers samt de stora dyningarna som rullade in, passade även på att berätta för Leah vad ett fyrhus är medan hon fick lite välling..

Sedan blev det barhäng i coola ”Polana” en lounge bar i ”Harbour House” där det känns nästan som man är ute till sjöss, så nära kommer vågorna.. Jag kan säga att tjejerna ringde och var less på sin shopping lååångt innan vi ville fara hem! ;-)

Nästan hela personalstyrkan framför Guesthouset, bredvid ”Caddillaccen”..
Från oss alla till er alla!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *